Broširani cenovnici

Cenovnici » Broširani cenovnici

Izrada roširanih cenovnika - Broširani cenovnici, štampa i povez štampa

CENA ŠTAMPE BROŠIRANIH CENOVNIKA

CENA KORIČENJA BROŠIRANIH CENOVNIKA

DOSTUPNE VRSTE ŠTAMPE

Digitalna i Offset

Vaši klijenti sigurno žele da se detaljno informišu o onome što naručuju iz vašeg cenovnika. Sve opise, slike i cene prozvoda i usluga koje nudite, možete ubaciti u broširani cenovnik i time obezbediti maksimalno zadovoljstvo klijenta. Detaljni opisi sa ili bez fotografija u broširanom cenovniku mogu da povuku klijente da naruče i nešto što do sada nisu probali, a deluje im interesantno.

DIZAJN BROŠIRANIH CENOVNIKA

Broširani cenovnici se mogu raditi u različitim veličinama, formatima i papirima, kao i prilagođenom završnom obradom koja se može koristiti za kreiranje zaista prepoznatljivih dizajna. Dizajn broširanog cenovnika može biti vaš ili se za vas može kreirati od strane naših grafičkih dizajnera.

ŠTAMPANJE BROŠIRANIH CENOVNIKA

Broširani cenovnici se obično štampaju u standardnim veličinama, a u slučajevima kada je neophodno uraditi broširane cenovnike van standardnih formata, to samo treba naglasiti i pripremu za štampu prilagoditi zahtevima. Broširani cenovnici de mogu odštampati na tačnu veličinu i dimenzije koje su vam potrebne. Pozovite nas i pomoći ćemo vam da napravite izgled broširanih cenovnika po vašem izboru kako biste na kraju bili maksimalno zadovoljni našim uslugama.

VRSTE PAPIRA I POVEZ BROŠIRANIH CENOVNIKA

U pogledu izbora papira za štampu broširanih cenovnika, većina ljudi bira sjajni papir od 80gr za ceo broširani cenovnik. Moguće je izabrati i papir od 100gr za korice broširanog cenovnika, a unutrašnje stranice štampati na papiru od 80gr. Ovo preporučujemo ako želite da vaš broširani cenovnik duže traje.

Broširani cenovnici se rade uglavnom u mekom povezu, nalik katalozima, a broširanje se može raditi lepljenjem, šivenjem ili heftanjem korica i unutrašnjih stranica.