Folderi za naplatu

Folderi za naplatu - Platiše - Folderi za plaćanje u restoranu

CENA IZRADE FOLDERA ZA NAPLATU

1-10 - 1000 din/kom.

11-50 - 800 din/kom.

51-100 - 500 din/kom.

Folderi za naplatu, poznati još i kao "futrole za naplatu" ili "platiše" predstavljaju deo inventara skoro svakog restorana i većine kafića. Koriste se za diskretno plaćanje nakon zatraženog računa. Folderi za naplatu se mogu raditi od raznih materijala i u različitim veličinama i bojama, mada se preporučuje vođenje računa o veličini najveće novčanice koja u njega može stati.

Pored direktne namene i koristi od foldera za naplatu, potrebno bi bilo obratiti i pažnju i na sam dizajn, jer na osnovu dobrog dizajna foldera za naplatu, boravak u vašem ugostiteljskom objektu može ostati u sećanju klijenta.

DIZAJN FOLDERA ZA NAPLATU ("PLATIŠA")

Dizajn foldera za naplatu se može uraditi kod nas ili možete dostaviti svoju ideju, odabrati željeni materijal i boju, kao pripremu za štampu ako želite da se nešto odštampa na prednjoj strani foldera za naplatu.

MATERIJALI ZA IZRADU FOLDERA ZA NAPLATU

Od materijala za izradu foldera za naplatu ("platiša"), možemo prema dugotrajnosti upotrebe preporučiti izradu foldera za naplatu od prave kože, EKO kože, PVC folije ili tkanine. Izbor materijala je vaš, a od njega direktno zavisi i cena izrade foldera za naplatu ("platiše).

ŠTAMPA NA FOLDERU ZA NAPLATU

Vrsta štampe na folderu za naplatu zavisi od materijala, ali od vaših zahteva. Kod nas se štampa može uraditi u svim postojećim tehnikama, a od broja naručenih foldera za naplatu zavisi da li će za vas svaka tehnika štampe biti isplativa ili ne.