Izrada jednolisnih cenovnika

Cenovnici » Izrada jednolisnih cenovnika

Jednolisni cenovnici Digitalna ili Offset štampa - Jednolisni cenovnici za restorane i kafiće

CENA ŠTAMPE JEDNOLISNIH CENOVNIKA

 

DOSTUPNE VRSTE ŠTAMPE

Digitalna i Offset

Ako posedujete mali restoran ili kafe, morate razmisliti o tome kako izrada jednolisnih cenovnika može da vam pomogne da izvučete maksimum profita. Za većinu restorana i kafea, uloga koju igraju jednolisni cenovnici je jasna: to je lice vašeg restorana prema klijentu. Dok su ambijent i usluga važni, vaš klijent će biti zainteresovan da potroši određenu količinu vremena gledajući vaš cenovnik.

Jednolisni cenovnici se mogu raditi kao štampa na papiru u određenim dimenzijama, a mogu biti i plastificirani. Plastificirani jednolisni cenovnici uglavnom se koriste u samom objektu, dok se papirni ostavljaju za poneti.

Zato osigurajte dobar utisak izradom kvalitenog jednolisnog cenovnika koji prikazuje ne samo ponudu hrane i pića, već i ko ste vi. Ako je vaš kafić ili restoran jedinstven, jer koristite samo organske sastojke ili je možda porodični posao s receptima koji su razvijani generacijama, podelite to sa svojim klijentima i uključite te informacije u svoj cenovnik. Neka vaši klijenti znaju zašto je vaš restoran poseban.

DODATNO MOTIVIŠITE KLIJENTE

Ako štampate jednolisne cenovnike za poneti, razmislite o dodavanju promotivnog kupona. Kuponi su se pokazali kao efikasni u privlačenju novih klijenata.

ZAŠTO JEDNOLISNI CENOVNICI

Klijenti takođe vole da ponesu štampane jednolisne cenovnike ili ih zadrže u kancelariji. Oni vole da budu u mogućnosti da pogledaju cenovnike za narudžbine za dostavu ili da pročitaju gde mogu da odu na večeru. Pošto klijenti često uzimaju više od jednog cenovnika, da bi delili sa prijateljima ili saradnicima, trebalo bi da razmislite o štampanju jednolisnih cenovnika izričito u tu svrhu. Ovi prenosivi cenovnici mogu da posluže kao cenovnici za dostavu ako nudite tu uslugu ili za upotrebu u samom objektu.