Izrada jelovnika od eko kože

Izrada jelovnika » Izrada jelovnika od eko kože

Jelovnici sa koricama od EKO kože - Jelovnici za restorane od EKO kože

CENA ŠTAMPE STRANICA JELOVNIKA

 

CENA KORIČENJA JELOVNIKA OD EKO KOŽE

 

DOSTUPNE BOJE EKO KOŽE

 

Kada govorimo o jelovnicima od EKO kože, u stvari govorimo o najpopularnijem načinu izrade korica jelovnika sa skoro sve namene. Jelovnici od EKO kože nude elegantnu jednostavnost i izdržljivost i odlična su investicija i izbor mnogih poznatih restorana.

Jelovnici sa koricama od EKO kože su elegantni i potpuno prilagodljivi, kako bi odgovarali stilu i brendu vašeg restorana ili drugog ugostiteljskog objekta. Sa nazivom restorana ili logotipom na prednjoj strani, izdržljive korice jelovnika od EKO kože, odličan su način da prikažete svoje usluge u najboljem svetlu i obezbedite prijatno iskustvo i dobar prvi utisak gostiju.

KORICE JELOVNIKA OD EKO KOŽE

Korice jelovnika od EKO kože prave se od izuzetno kvalitetne EKO kože omotane oko tvrde ploče. Za maksimalnu izdržljivost, koristimo samo EKO kožu koja je ocenjena kao visokootporna na habanje, kako bi izdržala čak i u najprometnijim restoranskim uslovima.

EKO KOŽA KAO MATERIJAL ZA JELOVNIKE

EKO koža kao materijal sa savršenom završnom obradom, vrhunski štampan sa ili bez reljefnih efekata, na prvi pogled izgleda kao prava koža. Personalizacijom korica jelovnika od EKO kože dodavanjem naziva restorana, logotipa ili grba u boji zlata, srebra, bakra i sl. može se dobiti neverovatan vizuelni efekat.

JELOVNIK OD EKO KOŽE KAO DEO BRENDA

Jelovnici od EKO kože su idealni za restorane koji služe, kako hranu egzotičnih, tako i hranu tradicionalnih kuhinja.

Dizajnirani i izrađeni da traju, jelovnici od EKO kože imaju prosečan životni vek od tri do pet godina. Korišćenjem deblje EKO kože od standarda, životni vek ovih jelovnika se može produžiti u odnosu na prosek.

BOJE KORICA JELOVNIKA OD EKO KOŽE

Dostupne su mnoge opcije boja za korice jelovnika od EKO kože, koje odgovaraju dekoru i stilu vašeg restorana. Za konkretne zahteve u vezi dostupnih boja, možete nes kontaktirati pomoću podataka na kontakt stranici.

ODRŽAVANJE JELOVNIKA OD EKO KOŽE

Održavanje jelovnika od EKO kože se uglavnom svodi na brisanje vlažnom krpom. Za uklanjanje eventualnih masnoća sa korica jelovnika može se koristiti blagi rasstvor vode i deterdženta za sudove.