Klasične vinske karte

Vinske karte » Klasične vinske karte

Izrada vinskih karti i karti pića - Karte pića i vinske karte za restorane

CENA IZRADE VINSKIH KARTI

 

DOSTUPNE BOJE KORICA


Mnogi restorani se odlučuju da svoju ponudu vina i premium pića predstave svojim klijentima u vidu vinske karte sa prepoznatljivim koricama koje govore i o kvalitetu ponude. Izrada raznovrsnih vinskih karti, pored izrade jelovnika svih vrsta,  je naša specijalnost.

Izrada nekih vinskih karti koje su dizajnirane da prikažu višestruke selekcije vina i pića raznih proizvođača, ponekad može biti i većih dimenzija sa obimnim opisima. Još jedno ime za vinske karte većeg obima je i Kapetanova knjiga, koja je po dimenzijama i obimu predstavljenih vina i pića sa opisima, najopsežnija vrsta vinske karte.

Izrada vinskih karti se može raditi od različitih materijala i različitim tehnikama, a izbor načina izrade vinske karte često zavisi od vrste restorana, ponude vina i pića, kao i cenovne klase.

MATERIJALI ZA IZRADU VINSKIH KARTI

Vinske karte se najčešće izrađuju od plute, drveta, kože i EKO kože, naravno u skladu sa željama i zahtevima naručilaca, kako bi odgovarale ambijentu i ponudi pojedinačnih restorana.

VRSTE VINSKIH KARTI

Vinske karte i karte pića, pored jelovnika, upotpunjavaju predstavljanje restorana ili drugih ugostiteljskih objekata. Mi izrađujemo sve vrste vinskih kati, od korica od providnih panela do bogato ukrašenih ploča od tvrdog drveta.

U zavisnosti od ponude, kao i jelovnici i cenovnici, vinske karte mogu biti jednolisne ili sa više unutrašnjih listova. Luksuzne vinske karte se izrađuju sa koricama od prave ili EKO kože, voma otporne na habanje .

Što se poveza tiče, vinske karte mogu biti sa tvrdim povezom, mekim povezom, lepljene, šivene i sl. Dizajn vinskih karti se radi kao i svaki drugi, a štampa može biti digitalna i offset. Štampa se može raditi na osnovu već gotove pripreme ili se priprema može uraditi kod nas.

Vaše je da osmislite ideju za svoju novu vinsku kartu, a mi ćemo je izraditi na najbolji mogući način.