Booklet vinske karte meki povez

Vinske karte » Booklet vinske karte meki povez

Izrada booklet vinskih karti i karti pića - Karte pića i booklet vinske karte za kafiće

CENA IZRADE VINSKIH KARTI

 

DOSTUPNE BOJE KORICA


Kada se radi o izradi booklet vinskih kati ili karti pića, ovaj format, način izrade i izgled je višenamenski alat neprevaziđene marketinške koristi. Booklet vinske karte u savršenom formatu mogu biti lagane, veoma pregledne i jednostavne za držanje i korišćenje. Booklet vinske karte predstavljaju veoma isplativ način predstavljanja asortimana vina i drugih pića u kafeima i drugim ugostiteljskim objektima.

Dobro dizajnirana i štampana booklet vinska karta može pomoći u promociji vašeg ugostiteljskog objekta. Naša posvećenost detaljima i izboru vrhunskog kvaliteta papira i načina štampe čine nas savršenim mestom za štampanje i izradu vaših booklet vinskih karti.

Boklet vinske karte se mogu izrađivati u standardnim dimenzijama i po narudžbi. Dizajn booklet vinske karte može biti vaš, kao i priprema za štampu, a ukoliko niste sigurni kako biste želeli da vaša booklet vinska karta izgleda, dizajn i pripremu možete prepustiti nama.

U izradi booklet vinskih karti možemo ponuditi digitalnu ili offset štampu, dok je vrsta poveza za booklet vinske karte tradicionalno meki povez, heftanjem ili šivenjem.

Prilagođeni papiri za štampanje knjižica, formati i veličine sa prilagođenom završnom obradom mogu omogućiti prepoznatljiv dizajn i oblike. Okrugli uglovi nisu problem. Potoji i mogućnost plastifikacije. Korice booklet vinske karte se mogu raditi od debljeg papira nego što je to predviđeno za unutrašnje stranice.