Cenovnici plastificirani sa spiralom

Cenovnici » Cenovnici plastificirani sa spiralom

Plastificirani cenovnici sa spiralom-cenovnici za restorane i kafiće

CENA ŠTAMPE PLASTIFICIRANIH CENOVNIKA

 

CENA KORIČENJA PLASTIFICIRANIH CENOVNIKA

 

DOSTUPNE VRSTE ŠTAMPE

Digitalna i Offset

Tražite cenovnike koji su otporni na vodu i mrlje od hrane? Plastificirani cenovnici sa spiralom su prava zamena za tradicionalne štampane i / ili laminirane papire.

Plastificirani cenovnici sa spiralom su, pored svoje otpornosti na vodu i prljanje, veoma zahvalni i zbog svoje preglednosti. Spirala koja povezuje korice i stranice cenovnika omogućava lako orvaranje i listanje, dok istovremeno dovoljno čvrsto drži stranice spojenim.

ZAŠTO PLASTIFICIRANI CENOVNICI SA SPIRALOM

Plastificirani cenovnici sa spiralom su savršeni za obimne asortimane proizvoda, kao cenovnici za bazene, cenovnike za sobne usluge i sl. Plastificirani cenovnici sa spiralom su dobar izbor i u slučajevima čestih izmena stranica cenovnika, jer se zamena vrlo lako vrši.

DIZAJN PLASTIFICIRANIH CENOVNIKA SA SPIRALOM

Dizajn plastificiranih cenovnika sa spiralom može biti urađen tako da odražava jedinstveni stil i brend vašeg poslovanja. Možete birati sjajnu ili mat plastifikaciju, a unutrašnji listovi mogu biti napravljeni prema vašem izboru fotografija i opisa. Unutrašnji listovi cenovnika se mogu dizajnirati i odštampati tako da budu u skladu sa koricama.

Plastificirani cenovnici sa spiralom su dostupni u različitim veličinama, kako bi zadovoljili vaše specifikacije, uključujući cenovnike za desert i piće manje veličine.

Sa tako mnogo opcija dizajna koje možete izabrati možete kreirati naslovnu stranicu menija koja je baš prava za vašu firmu i brend.

ODRAZ STILA I KVALITETA USLUGE

Svi naši plastificirani cenovnici sa spiralom su dizajnirani, izrađeni i proizvedeni uz garantovani kvalitet i personalizovanu uslugu na svakom koraku - od početnog koncepta do konačne isporuke. Uspešno dizajnirane korice cenovnika, treba da odražavaju stil i da se uklope u ambijent prostora.

Dozvolite našem timu kreativnih dizajnera u kući da vam pomogne da podignete svoj brend ili dizajnirate nešto jedinstveno vaše, podižući percepciju vašeg mesta na tržištu od strane vaših klijenata.