Izrada jelovnika od kože

Izrada jelovnika » Izrada jelovnika od kože

Jelovnici sa koricama od prave kože - Jelovnici za restorane od prave kože

CENA ŠTAMPE STRANICA JELOVNIKA

 

CENA KORIČENJA JELOVNIKA OD KOŽE

 

DOSTUPNE BOJE KOŽE

Jelovnici od prave kože se izrađuju ručno od tvrde iskrojene kože, pa su izuzetno robusni, autentični i dugotrajni. Sve korice za jelovnike od kože se rade od najfinije, 100% prirodne kože, a veliki raspon dostupnih boja omogućava da se korice jelovnika od kože oblikuju na bilo koji željeni način koji pristaje ugostiteljskom objektu.

JELOVNICI OD KOŽE – za svaku priliku i svako vreme

Zbog svoje raznolikosti i luksuznog izgleda, jelovnici sa koricama od prave kože odgovaraju ugosititeljskim objektima svih vrsta, od ambijenta restorana u etno selu, do prostranog gradskog restorana. Fleksibilnost  i izdržljivost kože kao materijala, jelovnike od kože čini izuzetno popularnim i uvek traženim. Jelovnici od prave kože predstavljaju i tradicionalni i rustični osećaj, dok u modernim restoranima predstavljaju luksuz i prestiž. Korice jelovnika od prave kožesu elastične, a sam jelovnik tokom korišćenja sve bolje i bolje izgleda. Što ga više koristite, to više dobija rustični izgled i menja se.

PERSONALIZACIJA JELOVNIKA OD KOŽE

Jelovnici od kože su napravljeni tako da omogućavaju personalizaciju i dizajniranje prema specifičnim zahtevima.

VRSTE PERSONALIZACIJE JELOVNIKA OD KOŽE

 Za izradu jelovnika od kože dostupna je koža u više boja, a opcije završne obrade mofu biti opšivanje ili učvršćivanje.

Dizajn prednje korice jelovnika od kože može biti utiskivanje logoa ili naziva, dok se unutrašnje stranice jelovnika mogu štampati i plastificirati. Još jedna od veoma popularnih tehnika izrade unutrašnjih stranica jelovnika od kože je i izrada jednostanih ili dvostranih džepova u koje se mogu ubacivati pojedinačne stranice jelovnika. Po potrebi se onda mogu i jednostavno zameniti, bez potrebe za izradom novog jelovnika.