Jelovnici od drveta

Izrada jelovnika » Jelovnici od drveta

Drveni jelovnici - Jelovnici sa koricama od drveta - Restoranski jelovnici od drveta

CENA ŠTAMPE STRANICA JELOVNIKA

 

CENA KORIČENJA JELOVNIKA OD DRVETA

 

DOSTUPNE BOJE DRVETA

 

Izrada jelovnika od drvetaIzbor jelovnika za restoran ili drugi ugostiteljski objekat, kao stvar ukusa i prestiža, upravo je postao jednostavniji. Jedan od najnovijih trendova u oblasti izrade jelovnika je upotreba drveta kao odabranog materijala. Drveni jelovnici su stilizovani, atraktivni, moderni, izdržljivi i isplativi.

DRVENI JELOVNICI KAO NAČIN BRENDIRANJA

Upotreba drveta za izradu jelovnika pokazuje da u poslovanju držite do kvaliteta, što pomaže da izgradite poverenje klijenata u svoje usluge. Izreka “prvi utisak je i poslednji” je veoma istinita kada se govori o utiscima ljudi koji posete neki restoran ili kafe.

Naši proizvodi, odnosno drveni jelovnici, se rade od visokokvalitetnih različitih vrsta drveta. Korice drvenih jelovnika se mogu brendirati korišćenjem različih tehnika, od laserskog graviranja, reljefnih efekata, digitalne štampe i sito štampe, a na kraju se dobija savršena završna obrada.

IZRADA DRVENIH JELOVNIKA - sve na jednom mestu

U izradi drvenih jelovnika nudimo rešenje "sve na jednom mestu" i ne samo da vam možemo ponuditi odgovarajuće materijale za drvene jelovnike, već možemo zadovoljiti i sve vaše zahteve za digitalnu štampu za unutrašnje stranice drvenog jelovnika.

Pogledajte naš portfolio da biste videli neke od proizvoda iz oblasti izrade jelovnika, koje smo izradili za veliki broj klijenata i slobodno nas kontaktirajte sa svojim specifičnim zahtevima ili idejama.

Biće nam drago da postanete i ostanete naš klijent, jer je usluga koju možete očekivati na vrhunskom nivou.

Drveni jelovnici koje dobijete, služiće vas dugo i, sigurni smo, dovesti vam puno novih gostiju.