Štampani jelovnici tvrd povez

Izrada jelovnika » Štampani jelovnici tvrd povez

Štampa jelovnici Digitalna ili Offset - Jelovnici za restorane sa tvrdim povezom

CENA ŠTAMPE JELOVNIKA - TVRD POVEZ

A4 tvrd povez

1-10 - 1400 din/kom.

11-50 - 1200 din/kom.

51-100 - 800 din/kom.

Prikazane cene su okvirne. Za dogovor oko dizajna, odabir materijala i sve ostale detalje nas kontaktirajte da bismo Vam napravili konkretnu ponudu.

CENE KORIČENJA JELOVNIKA

Izrada i štampa jelovnika sa tvrdim povezom se može raditi različitim tehnikama poveza i štampe, a radi se samo od kvalitetnih materijala. Izrada jelovnika štampom i tvrdim povezom predstavlja još jedan vid izrade jelovnika za restorane, kafiće, hotelske restorane i druge ugostiteljske objekte. Korice jelovnika sa tvrdim povezom se rade od tvrdog kartona, a štampa može biti digitalna ili offset. Razlike u tehnici štampe jelovnika direktno utiču i na cenu izrade jelovnika.

Ne zaboravite da marketing počinje kada klijent napravi prvi korak u vašem restoranu ili hotelu - a jedan od najboljih marketinških alata koji možete koristiti je kvalitetno izrađen i odštampan jelovnik restorana Od dobro stilizovanih i kvalitetno odštampanih jelovnika sa tvrdim povezom, ponekad zavisi i prvi utisak koji klijent stiče i koji uglavnom odlučuje o ponovnom dolasku. Obezbedite kvalitetan i interesantan štampani jelovnik koji poziva klijente na ponovni dolazak na ručak ili večeru u vaš restoran.

DIGITALNA ŠTAMPA JELOVNIKA SA TVRDIM POVEZOM

Digitalna štampa jelovnika sa tvrdim povezom obezbeđuje visok kvalitet, brzinu i povoljnu cenu štampe za manje količine jelovnika. Digitalna štampa se radi na osnovu prethodne grafičke pripreme koju možete dostaviti ili grafičke pripreme koju rade naši dizajneri prema vašoj ideji.

OFFSET ŠTAMPA JELOVNIKA SA TVRDIM POVEZOM

Offset štampa se radi uglavnom u slučajevima kada postoji potreba za većim brojem identičnih jelovnika. U offset štampi se nakon grafičke pripreme dizajna vrši i izrada offset ploča sa kojih se otisak prenosi na papir. Iako kvalitetnija, offset štampa nije baš isplativa u slučajevima manjeg broja komada jelovnika.

Ukoliko niste sigurni kako želite da vaš jelovnik izgleda, naši ljubazni dizajneri će vam rado pomoći u donošenju informisanih odluka koje će najbolje zadovoljiti potrebe i zahteve. Radujemo se saradnji sa vama na sledećem dizajnu i štampi jelovnika sa tvrdim povezom!